SMART HOME

Neke stvari odrađujemo mehanički - zaključavamo ulazna vrata, gasimo svjetla, grijanje, pećnicu…iako o tome ne razmišljamo aktivno dogodi nam se da u jednom trenu nismo sigurni jesmo li odradili navedene radnje. U takvim slučajevima pomaže nam Smart home sustav.

Learn more

Pametni dom znači i veću sigurnost.

Smart Home je sustav za zaštitu, nadzor i upravljanje Vašim domom sa jednostavnom instalacijom i laganim korištenjem. Koristite li ga za nadzor kuće dok niste u kući ili samo jednostavno uključujete odnosno isključujete vaše kućne uređaje, Smart Home Vam daje mogućnost da nadzirete i upravljate Vašim domom sa Vašeg pametnog telefona ili tableta.
Nema mjesečne pretplate za rad sustava, a širok spektar opcionalnih dodataka omogućuje Vam proširenje sustava po Vašim potrebama.

Podesite Vaš sustav pametnog doma da imitira Vaš stil života.
Dok niste kod kuće, sustav može imitirati Vaš način života: uključivati i isključivati unutarnju i vanjsku rasvjetu, podizati i spuštati rolete, paliti i gasiti TV, radioprijemnik i dr, što je ponekad sasvim dovoljno da obeshrabri mogućeg provalnika. 

Osnovni paketi za pametnu kuću najčešće dolaze s nekim od ovih uređaja: senzori pokreta, video nadzor/kamere, pametne žarulje, termostat ili pametne utičnice. Oni će Vam omogućiti da upravljate temperaturom i rasvjetom u svojem domu, pratiti što se događa kada Vas nema i automatizirati rad pojedinih kućanskih aparata.

Uvesti kompletni automatizirani sustav u cijelu kuću većini nas uveliko premašuje budžet. Zbog toga postoje osnovni sustavi koje potom možete nadograđivati ovisno o svojim potrebama i mogućnostima.

Pametni dom ne zahtjeva posebna tehnička znanja budući da se svime upravlja na zaslonu pametnog telefona ili tableta.

Danas i svaki drugi dan.

Zamisli situaciju u kojoj se možeš probuditi, podići zavjese i pustiti u dom onu prekrasnu jutarnju sunčevu svjetlost, slušati glazbu, no pri tome uopće ne izaći iz kreveta....samo je jedna od mogućnosti koju Vam nudi smart home sustav.